Maar
cataloglocnica domovkontaktločnica slovensko englishdeutchdeutch  
tiskaj  
height
height
mreže za pakiranje
height
vrste mrežVrste mrež
height
Ekstrudirane mreže
  podjetjeSadje in zelenjava
  podjetjeVrečke s trakom FLATNET
  podjetjeVrečke s trakom VERTI FLAT
  podjetjeIzgotovljene vrečke
  podjetjeOvitki salam
  podjetjeMortadele in pršut
height
Pletene mreže
  podjetjeSadje in zelenjava
height
Vse vrste mrež
  podjetjeRazlični izdelki
height
podjetjeDopolnilni izdelki

 

Vrste mrež

EKSTRUDIRANA MREŽA

Pri ekstrudiranem tipu mreže pa gre za proizvodnji postopek, kjer se pod toplotnim vplivom polietilenski material vari po točno določenem vzorcu. Varjena oziroma ekstrudirana mreža omogoča veliko različnih načinov uporabe.
 
Zaradi raztegljivosti se mreža idealno prilega raznovrstnim oblikam zapakiranega sadja in zelenjave, kar je skupaj z enostavno uporabo bistvena prednost naše mreže.

PLETENA MREŽA

Pletena mreža nastaja kot končni produkt pletenega postopka, kjer pletilni stroj plete polietilenske niti. Mreži se tako med seboj razlikujeta predvsem po proizvodnem postopku, uporabnost pa ostaja pri obeh v veliki večini enaka. Pletena mreža tako odstopa od ekstrudirane samo po prožnosti in mehkejšem otipu.
 
Pletena mreža je pakirana v bunte, ki so zapakirani v karton, primerno obliko za samodejno dovajanje na polnilne stroje. Poglavitne lastnosti mreže so neobčutljivost za vlago, trpežnost ter omogočanje dolgotrajnega skladiščenja in nizka cena.

Bistvena prednost naših mrež je v tem, da so primerne za vse vrste polnilnih strojev. Uporabljajo se tako na avtomatskih kot polavtomatskih strojih različnih proizvajalcev. Po dogovoru naredimo mreže po vaših posebnih zahtevah.


info

Maar d.o.o.
Brodišče 36
OIC Trzin
height
T: +386 1 530 80 80
F: +386 1 530 80 82
E: info@maar.si
ISO Certifikat 14001 ISO Certifikat 9001
    © Maar d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava in gostovanje Invita.si.